Susținem visuri

Fundația Kfea.ro a luat naștere din dorința de a susține proiecte în care credem și cărora le putem oferi energia de a merge mai departe.


De-a lungul timpului, am avut bucuria de a lua parte la înfăptuirea unor visuri magice, mai mari sau aflate abia la început de drum.

Am răspuns pozitiv atunci când povestea din spatele oamenilor-colaboratori a ajuns la noi.


Am fost pe platouri de filmare, la curse de ciclism, la festivaluri de teatru, la evenimente culturale din capitală și nu numai. Ne place la nebunie să punem zâmbete pe chipurile celor ce savurează o cafea, fix în momentul când au cea mai mare nevoie. Ei bine, acelea sunt momente de neprețuit.


Cu implicarea și susținerea clienților Kfea.ro, care au donat în campaniile de strângere de fonduri, am putut susține comunitatea imigranților sosiți din Ucraina din cauza războiului. De asemenea, colaborăm cu asociații dedicate copiilor din medii defavorizate, pentru a le face perioadele de Sărbători mai frumoase.


Dacă ai un vis sau un proiect (în derulare sau de viitor) pe care crezi că l-am putea susține cu cafea și voie bună, dă-ne un semn!