nov. 11, 2022
EVRIKA 2022, competiția tinerilor din LSAC

De-a lungul timpului, Fundația Kfea.ro a susținut numeroase proiecte culturale și studențești, pentru a fi alături, cu energie și cafea, de tinerii ce își doresc să facă lucruri… altfel. Printre acestea, se numără și competiția EVRIKA, organizată de LSAC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea POLITEHNICA din București).

Despre LSAC

LSAC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea POLITEHNICA din București) este o organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit, care funcționează cu ajutorul principiilor voluntariatului și antrenează, prin activitățile sale, studenții acestei facultăți. Organizația a fost fondată în mai-iunie 1991 de către studenți și este una dintre cele mai reprezentative asociații ale Universității, reușind să aducă în același loc tineri creativi și dornici de implicare, care s-au transformat într-o mare familie.

LSAC își propune să reprezinte drepturile și interesele studenților prin mijloace specifice și să asigure acestora o educație complementară celei oferite în cadrul facultății, prin aplicații practice și contactul direct cu mediul în care aceștia vor activa ca viitori specialiști. Asociația încearcă să contribuie la formarea unor viitori ingineri cu o perspectivă bine conturată și cu aptitudini profesionale relevante.

Printre cele mai importante realizări ale Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, se numără organizarea unor evenimente diverse precum: Târgul IT&C, HackITall, LAN Party, Poli Olympics, Perpetuum, dar și multe altele axate pe dezvoltarea personală și profesională a studenților.

Despre Evrika

Viața studenților nu se rezumă doar la studiul pentru examene și colocvii, rezolvarea temelor sau participarea la orele de curs, ci reprezintă mult mai mult decât atât.

Evrika își propune să le testeze cunoștințele în domenii diverse, precum: istorie, geografie, sport, tehnologie, dar și multe altele, totul în cadrul unui concurs ce s-a desfășurat în două etape: preliminarii și faze eliminatorii. Echipele participante au fostcompuse din trei membri, iar obiectivul LSAC a fost acela de a atrage peste 300 de participanți.

Competiția a avut loc pe 5 noiembrie 2022 și a beneficiat de o gazdă-prezentator, de grafică pentru întrebări, de un fond de premiere și desigur, de un public entuziast, care a avut parte, la rândul său, de numeroase surprize în timpul evenimentului.

Kfea.ro este primul și cel mai mare coffee shop online din țară, având o gamă variată de produse, precum: cafea(boabe, măcinată, capsule și nu numai), aparate de cafea, produse de întreținere, produse de vending, ceai și ciocolată caldă. ☕

Mulțumim sponsorului pentru doza de energie pe care ne-o oferă evenimentului nostru. Ne vedem la Kafelutsa EVRIKA! 💜
More Details